Διακρίσεις του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Newsroom
Newsroom

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων που διεξήχθη σε τρεις ημερίδες και διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Οι αθλητές του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου Δοκιανάκη Ο, Καχρής Σ, Τζεδάκης Α και Τσουκάτος Ε. κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-9. Οι αθλητές Καραμανώλη Ε, Κελαράκη Μ, Κοτσιφάκη Γ, Πολύζος Γ. και Στεφανίδου Ε κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία 1-6 ενώ οι μαθητές του ομίλου Κιούλπαλης Ι, Κουμάκης Σ, Μανουράς Ε και Πετράκης Α κατατάχθηκαν στην τέταρτη θέση. 

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου θα ήθελε να συγχαρεί την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ  για τη διοργάνωση, παρά τις αντιξοότητες, καθώς και όλους τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους. 

Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Μπριτζ

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το Μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το Μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: 6936852562,6976434690

- email: omi@hellasbridge.org

- Μέσω των site μας:   www.fb.com/HeraklionBridgeClubή

 https://heraklion-bridge.gr/

- Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ