Διάκριση για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου!

Διάκριση για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου!

Πολυνίκης όμιλος ο Ν.Ο.Γ.Κ. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας 2016 στη Πάρο!

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης με τους αθλητές του, απέδειξε ότι είναι ο δυνατότερος αγωνιστικά ιστιοπλοϊκός όμιλος της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου, αφού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2016, που διεξήχθη ην Πάρο στις 25-27 Μαρτίου στις κατηγορίες Optimist- Laser 4.7 αναδείχθηκε ο περισσότερο πολυνίκης όμιλος: Συναγωνιζόμενη ανάμεσα σε 14 συνολικά ομίλους, η «Dream Team»  του ΝΟΓΚ σάρωσε, κατακτώντας την πρώτη θέση στις 3 από τις 6 συνολικά αγωνιστικές κατηγορίες και τη δεύτερη θέση σε μια ακόμη. Κατέκτησε επίσης την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη όλων των σκαφών Optimist, αλλά και την 1η θέση  στη Γενική Κατάταξη των 11χρονων.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελεί κάθε χρόνο το σημαντικότερο αγώνα για κάθε ιστιοπλοϊκό όμιλο, αφού από εκεί προκρίνονται οι αθλητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την Προεθνική Ομάδα.

Η αποστολή του ΝΟΓΚ με τον προπονητή τους Ηλία Κοβατζή, με 16 αθλητές, με πολύ κέφι και όρεξη για αγώνα, ταξίδεψαν στην Πάρο, αντιμετώπισαν δύσκολους ανέμους, απόλαυσαν μια  άρτια αθλητική διοργάνωση  και πρόσθεσαν μια ακόμη  υπέροχη αγωνιστική  εμπειρία στο βιογραφικό τους!

Αναλυτικότερα οι επιτυχίες του ΝΟΓΚ ήταν:

 

Κατηγορία Optimist (συνολικός αριθμός συμμετοχών 109 σκάφη) :

  • Βάσω Βλαχάκη,  1η θέση στη γενική κατάταξη όλων των Optimist και  1η θέση στα  κορίτσια
  • Θωμάς Κοβατζής 1η θέση στη γενική κατάταξη όλων των 11χρονων και 1η θέση στα 11χρονα αγόρια
  • Μαρία Σκουλούδη,  2η θέση στα 11χρονα κορίτσια


Κατηγορία Laser 4.7 (συνολικός αριθμός συμμετοχών 29 σκάφη) :

  • Γιάννης Κουμπανάκης, 2η θέση στη γενική κατάταξη όλων των Laser 4.7  και 1η θέση στα  αγόρια 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ