Επιτυχίες των αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist

Επιτυχίες των αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist

Στα κορίτσια η Μαρία Σκουλούδη κατέκτησε την 6η θέση και τερματίζοντας πρώτη απο την περιφέρεια Νήσων Αιγαίου και Κρήτης και πήρε το διαβατήριο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Optimist συμμετέχοντας στην Εθνική Ομάδα.

Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του ΝΟΓΚ απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Optimist που διεξάχθηκε στην Πέτρα της Λέσβου στις 5-9 Ιουλίου. Μετά από ένα τετραήμερο αγώνα με πολλές ιστιοδρομίες και συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών της χώρας, οι αθλητές του ΝΟΓΚ με τη μοναδική καθοδήγηση του προπονητή τους Ανδρέα Σηφάκη κατόρθωσαν να διακριθούν.  

 Στα κορίτσια η Μαρία Σκουλούδη κατέκτησε την 6η θέση και τερματίζοντας πρώτη απο την περιφέρεια Νήσων Αιγαίου και Κρήτης και πήρε το διαβατήριο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Optimist συμμετέχοντας στην Εθνική Ομάδα. Η Βάσω Βλαχάκη κατέκτησε την 8η θέση και η Ιωάννα Πετυχάκη την 55η θέση σε σύνολο 100 αθλητριών. Στα αγόρια ο Διονύσης Περισυνάκης κατατάχθηκε στο Χρυσό Στόλο και οι Ανδρέας Τσατσάνης και Μιχάλης Σκουλούδης κατατάχθηκαν στον Αργυρό Στόλο.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΓΚ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τον προπονητή τους. Τέλος ευχαριστεί την ΑΝΕΚ-BLUESTAR FERRIES για τη συνεχή στήριξη στις μετακινήσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ