Το "ευχαριστώ" του Λ. Αυγενάκη στον Α.Ο. Τρίτωνα

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωσή του.

Μέσω ανακοίνωσής του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Α.Ο. Τρίτων Ηρακλείου για την βράβευση που του απένειμε και για την έμπρακτη αναγνώριση της τετραετούς προσπάθειας από τη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για το ελπιδοφόρο και επιτυχημένο μέλλον του συλλόγου στην εξέλιξη των αναπτυξιακών ηλικιών και στην ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη:
« Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Τρίτων Ηρακλείου για την εξαιρετική διήμερη κολυμβητική διοργάνωση «ARENA HERAKLION SWIMMING CHALLENGE 2023» στο ανοικτό Κολυμβητήριο Λίντο, για παιδιά 9-12 ετών.

Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του Τρίτωνα για την τιμή που μου έκαναν, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές μας προσπάθειες, όλη την προηγούμενη τετραετία, για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν τη σπουδαία δουλειά που κάνουν μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στις αναπτυξιακές ηλικίες, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενασχόληση της νέας γενιάς και στο λαμπρό μέλλον των αθλημάτων του υγρού στίβου.»

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ