Γιαννιώτης: «Καταλαβαίνω το ξέσπασμα της Ντουντουνάκη»

Γιαννιώτης: «Καταλαβαίνω το ξέσπασμα της Ντουντουνάκη»

Το κλάμα της Άννας Ντουντουνάκη στο Τόκιο θύμισε στον Σπύρο Γιαννιώτη το δικό του ξέσπασμα στο Λονδίνο, στην αξέχαστη κούρσα που για λίγο του στέρησε το χρυσό μετάλλιο.

«Με συγκίνησε η Άννα. Είναι σπουδαία αθλήτρια και της άξιζε μια θέση στον τελικό. Είναι κρίμα να μένεις για τόσο λίγο εκτός αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός», τονίζει στο σάιτ gazzetta.gr ο Σπύρος και συνεχίζει: «Το 2012 εγώ είχα στόχο ένα μετάλλιο και η Άννα τον τελικό το 2021. Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι προσπάθησε 5 χρόνια με όνειρο τον τελικό και δεν πέρασε για ελάχιστα. Την καταλαβαίνω απόλυτα. Το έζησα και εγώ το 2012. Ο αθλητής παλεύει 4 ή 5 χρόνια για μια κούρσα. Όταν χάνεις έτσι νιώθεις άδειος».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο μέλλον της Άννας: «Αυτό που θέλω να πω στην Άννα είναι πως είναι σπουδαία αθλήτρια και είναι στα χνάρια της Νέρι Νιαγκουάρα.

Να συνεχίσει έτσι να δουλεύει και να κυνηγά το όνειρο της. Τίποτα δεν τελειώνει σε μια κούρσα. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Άννα είναι η καλύτερη κολυμβήτρια που έχει σήμερα η Ελλάδα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ