Ο Καστάνιος εκθέτει τον Νιόπλια

Ο Καστάνιος εκθέτει τον Νιόπλια

Ο Ολλανδός φορ εκθέτει τον προπονητή του και τη στήριξη που του παρέχει.

Η τροφή του επιθετικού είναι το γκολ. Μία φάση, ένα τέρμα να σου αλλάξει την ψυχολογία. Στην περίπτωση του Λουκ Καστάνιος έχουν παρουσιαστεί αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σημαντικότερη αυτή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Γκολ ακόμα δεν έχει, ο ΟΦΗ εξακολουθεί να παίζει χωρίς επιθετικό.

Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τόση μεγάλη στήριξη σε ποδοσφαιριστή από τον προπονητή του. Το κάνει ο Νιόπλιας με τον Καστάνιος. Τον πιστεύει είτε γιατί προς το παρόν δεν έχει άλλον καλύτερο (τέτοιος είναι ο Ντουρμισάι, αλλά βάσει όσων είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, δεν είναι έτοιμος) είτε γιατί με αυτά που βλέπει στις προπονήσεις θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να "ξεκλειδώσει" (θυμίζουμε πως μετά τη Λαμία είπε για τον Καστάνιος πως έκανε καλή προπόνηση και για αυτό ξεκίνησε βασικός).

Το ρίσκο, βέβαια, του Νιόπλια με τον Καστάνιος είναι πως όσο δεν έρχεται το γκολ τόσο... παίζει με τα νεύρα των φιλάθλων. Ο ΟΦΗ με τη Λαμία ήταν άνευρος και ακίνδυνος μπροστά και προφανώς δεν φταίει μόνο ο Καστάνιος, αλλά φταίει και αυτός. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή παίρνει όλο το ανάθεμα.

Διαβάστε αναλυτικά στο Capitano.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ