Ο κόσμος αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια του ΟΦΗ: Αποθέωση στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα
Οι φίλαθλοι δεν ξεχνάνε τι έχουν ζήσει το τελευταίο διάστημα
Δεν βλέπεις συχνά τέτοιες σκηνές. Μία ομάδα να μην έχει κερδίσει, αλλά να γνωρίζει την αποθέωση. Στον ΟΦΗ, όμως, των επιτυχιών, ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν χαλάει το κλίμα.
Ο Ομιλος έμεινε στο 2-2 την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με γκολ του Αθανασίου στο φινάλε (και τι γκολ!), αλλά οι φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες και τον Χρήστο Κόντη και μετά το τέλος, τραγούδησαν μαζί. Λογικό, καθώς ο ΟΦΗ των επιτυχιών και των υπερβάσεων, κοιτάζει μπροστά και ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει.
Ο ΟΦΗ προερχόταν από το διπλό επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και τη σπουδαία νίκη επί της Χόφενχαϊμ. Και τι έγινε που δεν κέρδισε τον Αστέρα. Ναι, το 2-2 άφησε μία πικρή γεύση, όχι όμως ικανή να χαλάσει την ψυχολογία και την εκπληκτική ατμόσφαιρα στον σύλλογο. Οι φίλοι του ΟΦΗ ξέρουν να αναγνωρίσουν και το θερμό χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση της σπουδαίας πορείας έως τώρα. Ο κόσμος δεν ξεχνά τι έχει προσφέρει η ομάδα.
- Χρήστος Κόντης: «Μπράβο στα παιδιά που πάλεψαν μέχρι το τέλος»
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Ο «κεραυνός» του Αθανασίου έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις
- Εθνική Ελλάδος: Ο Θανάσης Ανδρούτσος στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς




