ΟΦΗ: Ο Φούντας ισοφάρισε το ρεκόρ
Η ξεχωριστή επίδοση που σημείωσε το Σάββατο στο Παγκρήτιο.
Ο Ταξιάρχης Φούντας σκόραρε το Σάββατο δύο γκολ και ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΛ με 3-0.
Παράλληλα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ισοφάρισε το ρεκόρ γρήγορης επίτευξης δύο τερμάτων από παίκτη του ΟΦΗ σε αγώνα Α’ Εθνικής/Super League!
Οπως διαβάζουμε στην εφημερίδα SPORTDAY, στις 12 Μαΐου 1985 ο Γιώργος Βλαστός είχε σκοράρει κι αυτός δύο φορές στα επτά πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Πιερικό (6-2 με τον ίδιο να σημειώνει τελικά καρέ τερμάτων).
Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε ακριβής χρονομέτρηση ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν πιο γρήγορος απ’ τον Φούντα, που έγραψε το 2-0 στο 6:53 του αγώνα με την ΑΕΛ.
- ΟΦΗ: Στηρίζει με αποδείξεις τους Έλληνες ποδοσφαιριστές - Χρησιμοποίησε τους περισσότερους αυτή την αγωνιστική
- Τζούντο: Χάλκινο μετάλλιο o Ιωάννης Κωστελίδης στο Mostoles Junior European Cup 2026
- Βαθμολογία: Ο Βόλος απειλεί τον ΟΦΗ
