Όλα έτοιμα για τη γιορτή των.... Αντετοκούνμπο στο Ηράκλειο

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, το απόγευμα (5μ.μ) ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξουν μπάσκετ και θα γνωρίσουν τους Κρητικούς φίλους τους!

Η ημέρα έφτασε! Το «Street Ball event 2016 Antetokoubros» σε λίγες ώρες (17.00) θα είναι γεγονός στην πόλη του Ηρακλείου και αναμένεται πλήθος κόσμου από όλο το νησί στο Κούλε για να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του Θανάση να διδάσκουν τα ΄μυστικά΄ του μπάσκετ. Οι εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου με τα Κρητικόπουλα να έχουν την ευκαιρία για μια selfie με τα ινδάλμα τους αλλά και να παίξουν μπάσκετ μαζί τους.

Η Κρήτη, λοιπόν, έχει την τιμητική της, καθώς από το νησί μας θα ξεκινήσει σήμερα η ....περιοδεία του Γιάννη και του Θανάση και θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα, μετά το Ηράκλειο, στις 22/05 το τουρνουά μεταφέρεται στην Θεσσαλονική και στις 29/05 ολοκληρώνεται στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με το γήπεδο (13x28) που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του μεγάλου event. 

Η Κρήτη έχει την τιμητική της, καθώς από εδώ θα ξεκινήσει σήμερα η ....περιοδεία του Γιάννη και του Θανάση και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα, μετά το Ηράκλειο, στις 22/05 το τουρνουά μεταφέρεται στην Θεσσαλονική και στις 29/05 ολοκληρώνεται στην Αθήνα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση