Συμμετοχή του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών

Newsroom
Newsroom

Το μπριτζ είναι άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2024 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών που διεξήχθη στην Αθήνα και συμμετείχαν 16 αθλητές του Ομίλου Μπριτζ Ηρακλείου. Ο αθλητές Αποστολάκης Χ και Αποστολάκης Γ κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1-9, ενώ κατέκτησαν και την πρώτη θέση στην τρίτη ημερίδα. Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους.

Στην ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρεται:

"Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

Λίγα λόγια για το μπριτζ

Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό άθλημα, αναγνωρισμένο από την Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το μπριτζ προσφέρει μοναδικές πνευματικές προκλήσεις στους παίκτες του. Μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος».

Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα ή για τα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

-Τηλεφωνικά: 6936852562, 6976434690

- email: [email protected]

- Μέσω των site μας:   heraklion-bridge.gr

            www.fb.com/HeraklionBridgeClub

- Μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: www.hellasbridge.org"

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ