Τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ;

Τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ;

Ο επιθετικός που αργεί, η κριτική και ο ΟΦΗ που οφείλει να επαναπροσδιορίσει τα «θέλω» του

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ δεδομένα πηγαίνει για επιθετικό, ο στόχος φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί και είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις, αλλά επί της ουσίας εξέλιξη δεν υπάρχει. Και όσο δεν υπάρχει εξέλιξη τόσο πληθαίνουν οι «φωνές» για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του Ομίλου.

Μόνο που εδώ ακριβώς έρχεται το ερώτημα «τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ»; Και το «τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ» έχει απαντηθεί. Ο ΟΦΗ θελει επιθετικό όχι μόνο για την τρέχουσα σεζόν, δεν θέλει δηλαδή ένα νέο... Ζοάο Βίκτορ, αλλά μία λύση που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα, στην «ανομβρία» στην επίθεση και σε αυτή την οξύμωρη, είναι αλήθεια, εικόνα να παίζει η Κρητική ομάδα χωρίς επιθετικό από την αρχή της σεζόν.

Ο ΟΦΗ θέλει επιθετικό που θα τον έχει και του χρόνου. Μία παγιωμένη λύση χωρίς αστερίσκους και χωρίς την ανάγκη το προσεχές καλοκαίρι να βγει ξανά στην αγορά για τη συγκεκριμένη λύση. Αυτό εξάλλου βγαίνει προς τα έξω από τους «μελανόλευκους» χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο σωστός δρόμος που βαδίζει.


Περισσότερα στο capitano.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ