Το «προσωπικό lifestyle» και οι «βραχνιασμένες φωνές»: Τι είπε ο Μητσοτάκης για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ

Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς παρόλα αυτά να αναφέρει το όνομά του, σχολίασε -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός.

Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς παρόλα αυτά να αναφέρει το όνομά του, σχολίασε -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη Βουλή. Θα απουσιάζουν έτσι οι συγκεκριμένες θέσεις και το σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό θα κληθούν να το υπηρετήσουν οι εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

«Εχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει έναν νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές. Όπως και πως θα οικοδομηθεί με τα ίδια σαθρά υλικά, από τα οποία μόλις κατέρρευσε. Ο δημοκρατικός διάλογος περιμένει τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του νέου του αρχηγού.

Άλλος ο εκσυγχρονισμός και άλλος ο μοντερνισμός. Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλος ο απλός και εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό λάιφσταιλ. Μόνο ο καιρός θα δείξει αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα μπορέσει να απαλλαχθεί από τον κακό της εαυτό. Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτό». 

Πηγή: kathimerini.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ