Τα παραλειπόμενα από την «ζωντανή» συνέντευξη Καλοκαιρινού στο Μαρίνα

Η αρχικά προγραμματισμένη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν η μια ώρα. Το ενδιαφέρον όμως παρέμεινε αμείωτο και τελικά διήρκησε για δύο ώρες παρά δέκα λεπτά.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης - συνέντευξης του Αλέξη Καλοκαιρινού στο καφέ Μαρίνα, με 4 γυναίκες δημοσιογράφους έχετε ενημερωθεί (εδώ). Από τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης, αξίζει να αναφερθεί ότι τα θέματα των ερωτήσεων ήταν ελεύθερα.
Κάθε δημοσιογράφος είχε τις ερωτήσεις της, στις οποίες απαντούσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, χωρίς μάλιστα να έχει σημειώσεις μπροστά του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχικά προγραμματισμένη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν η μια ώρα. Το ενδιαφέρον όμως παρέμεινε αμείωτο και τελικά διήρκησε δύο ώρες παρά δέκα λεπτά.

Αρκετές γυναίκες, αλλά και άνδρες, έσπευσαν τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος της εκδήλωσης να φωτογραφηθούν με τον Αλέξη Καλοκαιρινό. Ήθελαν «μια φωτογραφία με τον επόμενο δήμαρχο» όπως έλεγαν, με τον ίδιο να μην αφήνει καμία και κανέναν παραπονεμένο.

Άψογος ήταν και ο τρόπος με τον οποίο το προσωπικό του Μαρίνα διαχειρίστηκε τον κόσμο, που ήταν πολύ πάνω από τις προσδοκίες των διοργανωτών. Σε χρόνο μηδέν πρόσθεσαν καρέκλες και τραπέζια εντός και εκτός του χώρου της συνέντευξης, ενώ η όλη εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων, ήταν υποδειγματική.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ