Επαναπρογραμματίστε τον οργανισμό σας και αλλάξτε τη ζωή σας!

Newsroom
Newsroom

Η βέλτιστη υγεία είναι επιλογή ζωής

Πώς θα νιώθατε αν σας επιβεβαίωναν με απολύτως επιστημονικές εξηγήσεις ότι είναι στο χέρι σας να διορθώσετε τυχόν βλάβες του οργανισμού σας, να αντιστρέψετε την πορεία προς τη γήρανση και τις ασθένειες και να καταφέρετε τη μακροϋγεία και τελικά τη μακροζωία;

Ίσως κάποιες δεκαετίες πριν, θα φαινόταν σαν σενάριο καλογυρισμένης ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Η αλήθεια είναι, όμως, πως πλέον η πρόληψη στον τομέα της υγείας και τα βήματα για εξισορρόπηση του οργανισμού, σύμφωνα μόνο με τις ανάγκες του κάθε ατόμου εξατομικευμένα, είναι πραγματικότητα και η βελτιστοποίηση της υγείας είναι ο νέος τρόπος ζωής, για να μπορέσουμε να ζήσουμε με υγεία πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα στον ύπνο, η χαμηλή ενέργεια και η εύκολη εξάντληση, τα αυτοάνοσα, η υπογονιμότητα, το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, το αυξημένο σωματικό βάρος και η δυσκολία να απαλλαγούμε από τα παραπάνω κιλά, είναι μερικές από τις ενδείξεις ότι ο οργανισμός μας κρύβει κάποιες δυσλειτουργίες, τις οποίες, όσο τις αφήνουμε να υπάρχουν, τόσο εκείνες θα μεγεθύνονται και αργά ή γρήγορα θα μετατρέπονται σε ασθένειες. Ακόμα και τα ένοχα γονίδιά μας για συγκεκριμένες νόσους, είναι συχνά δική μας ευθύνη αν θα τα αφυπνίσουμε, καθώς το σώμα μας είναι προγραμματισμένο να είναι υγιές. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στη διατροφή μας και ο τρόπος ζωής μας συνολικά ευθύνονται για τις βλάβες, που είτε γνωρίζουμε ότι έχουμε προκαλέσει στον οργανισμό μας είτε αγνοούμε πως υπάρχουν. Ακόμα και οι νευροδιαβιβαστές, που εκκρίνουν τις ορμόνες του stress, εξαρτώνται απο τις κρυφές βλάβες στο σώμα μας.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον η επιστήμη της μοριακής βιολογίας και της προληπτικής διατροφολογίας έχει επικεντρωθεί στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη διόρθωση βλαβών σε κυτταρικό επίπεδο, και, μάλιστα, απολύτως εξατομικευμένα. Και αυτό διότι δεν υπάρχει μια κοινή σωστή αντιμετώπιση, αλλά εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό ξεχωριστά ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει για τα βέλτιστα αποτελέσματα στη ζωή του, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται.

Τη νέα αυτή προσέγγιση για την υγεία μας φέρνει, παράλληλα με την Αθήνα, και στο Ηράκλειο το Κέντρο Βελτιστοποίησης Υγείας “Pure Cell”, το πρώτο κέντρο σε ολόκληρη την Κρήτη, που ασχολείται αποκλειστικά με την πρόληψη βλαβών σε κυτταρικό επίπεδο και σας κατευθύνει σωστά, για να παραμένετε υγιείς και ενεργοί.

Τι είναι το Pure Cell;

Στόχος μας είναι η παροχή γνώσεων και η εκπαίδευση σε έναν τρόπο ζωής για τη διατήρηση, την πρόληψη, τη βελτίωση της υγείας.

Στο Pure Cell παρέχονται οι σύγχρονες γνώσεις και κατευθύνσεις στον τομέα της βιολογίας, για να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης για τη βελτιστοποίηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Με βάση τις γνώσεις στην επιγενετική, την προληπτική διατροφολογία, την αντιγήρανση και, έχοντας ως εργαλείο προηγμένες εργαστηριακές εξετάσεις, κοντά μας μπορείτε να επιτύχετε τα ιδανικά αποτελέσματα για την υγεία σας.

Εξατομικευμένα προγράμματα για μακροϋγεία by Pure Cell:

 • Metahuman plan: στόχο έχει την ανίχνευση έλλειψης βιταμινών και θρεπτικών συστατικών στον κάθε οργανισμό, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την πρόληψη βλαβών και την αναγέννηση των κυττάρων. 
 • Age metric - Biohacking plan: προσδιορίζεται η βιολογική σας ηλικία, που διαφέρει απο τη χρονολογική, με στόχο την επιμήκυνση των τελομερών και την πρόληψη μεγαλύτερης ζημιάς στα κύτταρα. 
 • Couple Goals plan: στόχο έχει την αποτοξίνωση του οργανισμού και την ενίσχυση της γονιμότητας του ζευγαριού.  
 • MetaBody plan: στόχο έχει την απώλεια βάρους και την επανάκτηση της ορμονικής ισορροπίας. 

Τα επόμενα χρόνια μπορούν να γίνουν τα καλύτερά σας χρόνια. Η βελτίωση της σωματικής κατάστασης και η επίτευξη της καλής υγείας είναι μέσα στις δυνατότητες του καθενός από εμάς.

Οι άνθρωποι, που ακολουθούν τα προγράμματά μας, βιώνουν σημαντικές αλλαγές στην υγεία τους: 

 • στην αύξηση της σωματικής ενέργειας 
 • στη μείωση του σωματικού βάρους 
 • στην ψυχική διάθεση 
 • στα επίπεδα ινσουλίνης και χοληστερόλης
 • στη διαχείριση του stress 
 • στη βελτίωση του ύπνου 
 • στη νοητική διαύγεια 

Η βέλτιστη υγεία είναι επιλογή ζωής!

Όταν κατακτήσουμε με ουσιαστικό τρόπο τη βέλτιστη υγεία του οργανισμού μας, όχι όταν απλώς δεν βιώνουμε κάποια ασθένεια, θα έχουμε κατακτήσει μια ισορροπημένη ζωή, έχοντας τη φυσική, τη συναισθηματική, την πνευματική ισορροπία, ως στοιχεία της ζωής και την καθημερινότητάς μας. 


Pure Cell: το πρώτο Κέντρο Βελτιστοποίησης Υγείας στην Κρήτη

Δ/νση: 

 • Λόρδου Βυρωνος 2 & 25ης Αυγούστου, Ηρακλειο Κρήτης,  ΤΚ:71202
 • Κόδρου 10 & Δημ. Βασιλείου 18, Νεο Ψυχικό, Αθήνα, ΤΚ: 15451 

info@purecell.gr

Τηλ. επικοινωνίας:

 • Ηράκλειο 2811 811 933
 • Αθήνα 210.67 18 898

www.purecell.gr

Instagram: purecell_heraklion

FB: Pure Cell 

LinkedIn: Pure Cell

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ