Πώς θα κλείνονται τα e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος

Ηλεκτρονικά ραντεβού σε έξι ιατρεία του Νοσοκομείου Χανίων "Άγιος Γεώργιος" θα μπορούν να κλείσουν οι ενδιαφερόμενοι την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου από τις 9:00. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος την ημέρα εκείνα δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνονται τα ακόλουθα:

  1. Ενημέρωση σχετικά με κλείσιμο e – Ραντεβού.

Σας ενημερώνουμε ότι την 1 Δεκεμβρίου (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 09:00π.μ. θα μπορείτε να κλείνετε ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/12/2022 στα κάτωθι γενικά ιατρεία:

- Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

- Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

- ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορείτε να κλείνετε ραντεβού μέχρι και τις 31/01/2023.

  1. Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση  για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00.
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ. Την 1η Δεκεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  και από τις 7 π.μ. μέχρι τις 14.00.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ