Προσοχή! Ο Μπέος αναζητά Εθνικό Ακροατήριο

Δημήτρης Καρυωτάκης
Δημήτρης Καρυωτάκης

Ανανέωσε για τρίτη φορά τη θητεία του, μάλλον άρχισε να ψιλοβαριέται κιόλας και φαίνεται πως δεν τον χωρά πια το κουστούμι του δημάρχου Βόλου

Αρκετοί δεν ήξεραν τον Αχιλλέα Μπέο μέχρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Τον άκουσαν στο ομοφοβικό του παραλήρημα και κάποιοι κράτησαν την αναπνοή τους ή μάλλον καλύτερα τη μύτη τους. Άλλοι, λιγότερο τυχεροί, όσοι ασχολούμαστε ή παρακολουθούμε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη χώρα μας, τον ξέραμε εδώ και χρόνια.

Άνθρωπος πανέξυπνος και ικανός, πάντα κατάφερνε να βρίσκεται από πάνω είτε με τον Πανιώνιο, είτε με την ομάδα του Βόλου που είναι προσωπικό του δημιούργημα. Προσέξτε για όσους δεν ξέρουν τα ποδοσφαιρικά, πήγε σε μια ποδοσφαιρομάνα περιοχή της χώρας και οδήγησε σε εξόντωση δυο ιστορικές ομάδες τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου για να στήσει μια ομάδα του θερμοκηπίου- κατ’ εικόνα και ομοίωση του εαυτού του, κάτι σαν προσωπικό κόμμα δηλαδή αλλά ποδοσφαιρικά, χωρίς οπαδούς και παρελθόν που πρωταγωνιστεί στην super league!

Με παρόμοιο τρόπο φαίνεται να κινείται και στην πολιτική ο Μπέος. Κέρδισε το Βόλο των χιλίων πλέον προβλημάτων μετά την ιστορική θεομηνία, ανανέωσε για τρίτη φορά τη θητεία του, μάλλον άρχισε να ψιλοβαριέται κιόλας, αλλά φαίνεται πως δεν τον χωρά πια το κουστούμι του δημάρχου Βόλου. Θέλει εθνικό ακροατήριο και πανελλαδική απήχηση ( άλλωστε όποιος τον παρακολουθεί παραγοντικά στο ποδόσφαιρο το ίδιο κάνει) και έκανε την επίθεση στον Κασσελάκη.

Με σχέδιο, αρχή, μέση και τέλος! Μια επίθεση συντονισμένη, με ακροατήριο και χειροκροτητές, που επανέλαβε στα τηλεοπτικά πλατό και στα πρωινάδικα, γνωρίζοντας καλά πως υπάρχει ένα μεγάλο ακροδεξιό κοινό (που αυτά που λένε για τους ομοφυλόφιλους και τον Κασσελάκη στις παρέες τους, ο Μπέος το κάνει… σημαία) που ψάχνει έναν ηγέτη που να τα λέει… «ντρέτα»!

Ο Κασιδιάρης είναι ακόμα στη φυλακή, οι Σπαρτιάτες αποδείχτηκαν γιαλαντζί και ολίγοι ως συνεχιστές της Χρυσής Αυγής, ο Μπέος θα ήταν μια κάποια και αναγνωρίσιμη ανά την Ελλάδα λύση (άσε που αρκετοί προσπάθησαν να μιμηθούν το πρότυπο του και στην αυτοδιοίκηση) μην εκπλαγείτε λοιπόν να τον δούμε σαν μια σύγχρονη εκδοχή του… Οβελίξ που θα μας σώσει από τους κακούς Ρωμαίους της πολιτικής, να αφήνει το Βόλο στα κρύα νερά και να διεκδικεί ρόλο σωτήρα.

Εξ άλλου η κάλπη των ευρωεκλογών πάντα άφηνε περιθώρια σε λογής λογής μπουμπούκια να ανθίσουν. Γιατί όχι και σε…αγκινάρες εκ Μαγνησίας;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ