«Σας κωρωηδεύουν, δοιαδώσται πρην τω καταιβάσουν!»

Κώστας Μπογδανίδης
Κώστας Μπογδανίδης
«Σας κωρωηδεύουν, δοιαδώσται πρην τω καταιβάσουν!»

Πόσο θα μετάνιωνε σήμερα ο Αϊνστάιν που δεν είπε κάτι βαρύ για την ανθρώπινη βλακεία…

 

Του Κώστα Α.Μπογδανίδη

 

Χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, ερευνητές σε μικρά και μεγάλα πανεπιστήμια, φαρμακοβιομηχανίες κολοσσοί και το σύνολο των κρατικών δομών ψάχνουν να βρουν λύση με το νέο ιό. Όλες οι μηχανές είναι στο φουλ. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της φαρμακολογίας, ίσως σε τόσο σύντομο διάστημα , είναι σε εξέλιξη 254 προσπάθειες για φάρμακα και εμβόλιο, 24 υποψήφια φάρμακα είναι πλέον στην τελική φάση και δισεκατομμύρια έχουν διατεθεί για να βρεθεί γρήγορα λύση που θα λυτρώσει την ανθρωπότητα από αυτό τον εφιάλτη.

Ματαιοπονούν όλοι αυτοί; Τρέχουν αδίκως για να ξεκλειδώσουν τα μυστικά που κρύβει αυτός ο φονικός ιός. Ναι! Γιατί κάποιοι -και δεν είναι λίγοι!- κατέχουν ήδη το μυστικό! Ο Ραούλ, ο Τσιόδρας και ο Φάουτσι είναι μπροστά τους όχι απλώς μαθητευόμενοι, αλλά…και ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Τους  το λες μια, τους το λες δυο ε δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κι όλα είναι…φτιαχτά- «Σας κωρωηδεύουν, σας λαινε ψαίματα, δοιαδώσται πρην τω καταιβάσουν!»

Είναι ενδημικά όντα, κυρίως του facebook. Θα ήταν και στα καφενεία, αλλά αυτά έκλεισαν τώρα. Εκεί κάποιοι κάνουν τις αποκαλύψεις- η επιστημονική κοινότητα μαθαίνει τα νέα τους από ανορθόγραφες συνήθως αναρτήσεις που προσελκύουν χιλιάδες like, οργανώνονται σε τεράστιες ομάδες. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο χαζοί!

  Θέλουν, λέει, να μας ανοίξουν τα μάτια. Το φωνάζουν όλο και πιο δυνατά: Ο ιός δεν είναι ιός, αλλά fake κατασκεύασμα ,μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου όχι βέβαια γενικά για την καταστροφή του κόσμου, έχει συγκεκριμένη στόχευση: Την εξαφάνιση κυρίως των χριστιανών , είτε αυτοί βρίσκονται στις Πατέλες, το Κορωπί, τις Κουκουβάουνες , είτε διαβιούν στο Μανχάταν, αλλά έχουν γείτονες εβραιομασώνους. Που τώρα δεν μας…αφήνουν να παίξουμε και τις καμπάνες!

Κάποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη συνωμοσία, αλλά δεν ξέρουμε ποιοι. Εμείς δηλαδή δεν ξέρουμε. Γιατί αυτοί…ξέρουν. Αλλά δεν μας λένε. Περιγράφουν τους νεφελίμ , τις μυστικές λέσχες, τους ισχυρούς, αλλά…κρατιούνται να μας δώσουν ονόματα και διευθύνσεις. Πότε πότε κάνουν συρραφή διαφόρων βίντεο από συναντήσεις και…τσουπ βγήκε το αποτέλεσμα «Σας κωρωηδεύουν, σας λαινε ψαίματα, δοιαδώσται πρην τω καταιβάσουν!»

Όλοι έχουμε δει τις αποκαλύψεις τους: «Είδατε πουθενά εκατόμβες και ομαδικούς τάφους; Είδατε συγγενείς να κλαίνε; Δεν είδατε τις εικόνες από τα…άδεια νοσοκομεία; Δείτε τις εικόνες που δεν σας δείχνουν τα συστημικά μέσα! δοιαδώσται πρην τω καταιβάσουν»!

 Τι να λέμε τώρα! Μην …πιστεύετε ότι βλέπετε, αυτό που φαίνεται- να πιστεύετε δηλαδή αυτό που…μας λένε με βεβαιότητα οι απανταχού ψεκασμένοι!

Εντυπωσιακό δεν είναι; Οι άνθρωποι που αμφισβητούν δήθεν αυτό που «φαίνεται» οδηγούνται με απίστευτη βλακεία σε δικές τους βεβαιότητες, αυτές με τις οποίες βολεύονται.

 Όποιοι κάνουμε  το λάθος να τους απευθυνόμαστε εστιάζουμε στη λογική. Πάντα έχουν μια…απάντηση, κάποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το απαίσιο παιγνίδι σε βάρος της ανθρωπότητας!

Λογικό θα ήταν κάποιοι…εβραιομασώνοι και λεφτάδες, αλλά…έκατσε και αρρώστησαν κι αυτοί. Καταρρίπτεται, αλλά επιμένουν.

Το πιο λογικό είναι να βρίσκονται κάποια ισχυρά κράτη και μυστικές υπηρεσίες, αλλά ακόμη και οι δικοί του ηγέτες μπήκαν στην εντατική. Στράβωσε το σενάριο. Έχουν όμως κι άλλα…

Το ακόμη πιο…λογικό είναι να έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος με στόχο την παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αλλά δεν υπάρχει οικονομία να μην πλήττεται- μάλλον πρέπει να βρούμε εξωγήινο για να κάτσει καλύτερα το αφήγημα. Δεν μασάνε, συνεχίζουν απτόητοι.

«Δεν βλέπεις ότι είναι ιός κατασκευασμένος;». Μα, οι επιστήμονες να αποδεικνύουν ότι έχει…ζωική προέλευση -μπορεί να ακούσεις ότι και οι.. νυχτερίδες δεν υπάρχουν, κατασκευασμένες είναι κι αυτές στην τελική!

Τελευταίο φρούτο; Αυτό με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τις διαταραχές στην ατμόσφαιρα- φτιάχνουμε και σχετικά βίντεο- με πρώτο και καλύτερο το σύστημα 5G! Το βρήκαμε! Μα, η πανώλη των περασμένων αιώνων, ο λοιμός που περιγράφει στην αρχαία Αθήνα ο Θουκυδίδης…είχε 5G; Ε, ποιος ξέρει…μπορεί και να είχαμε στην αρχαία Ελλάδα σύστημα ασύρματης τηλεφωνίας- ο πολυεπιστήμων Λουκόπουλος τι έλεγε γι’ αυτό;

Κι αφού τίποτα από όλα τούτα δεν πιάνει έχουν την «μυστική ανοπαια, ατραπός 28,  RFID , CHIP»! Τι θα πει δεν καταλαβαίνετε; Γιατί μήπως καταλαβαίνουν αυτοί;

Μπορεί ο Αϊνστάιν να μην είπε ποτέ ότι «Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος”, αλλά εάν μπορούσε να δει ένα από αυτά τα ποστ θα μετάνιωνε πικρά γι αυτή του την αβλεψία!

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ