«Αποζημίωση» της Vodafone στους πελάτες της

«Αποζημίωση» της Vodafone στους πελάτες της

Δωρεάν data - ομιλία για 7 ημέρες

Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για επτά ημέρες (μέχρι και τις 8/10) στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας και δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας εντός Ελλάδας στους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής προσφέρει η Vodafone ως «αποζημίωση» για το «εξαιρετικό συμβάν ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων» που προκάλεσε τα προβλήματα στο δίκτυό της της Τετάρτη.

H εταιρεία αναφέρει:

"Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων.

Ως έμπρακτη αναγνώριση, προσφέρουμε σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10».
Η εταιρεία σημειώνει πως για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων οι συνδρομητές της πρέπει να στείλουν "Α" στο 1252" έως και τις 8/10. Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ