Ο Έλον Μασκ βάζει πωλητήριο και στο τελευταίο του σπίτι

Ο Έλον Μασκ βάζει πωλητήριο και στο τελευταίο του σπίτι

Είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο ότι σκοπεύει να πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία

Την απόφασή του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ, μία εβδομάδα μετά το δημοσίευμα της ProPublica που ανέφερε ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι δισεκατομμυριούχοι πληρώνουν μηδενικούς ή ελάχιστους φόρους στο αμερικανικό κράτος.

Νωρίτερα μες στον μήνα, ο CEO της Tesla είχε γράψει στο Twitter ότι έχει στην ιδιοκτησία του μόνο ένα σπίτι, στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο νοικιάζει για εκδηλώσεις.

 

 

 

Την Δευτέρα Έλον Μασκ επανήλθε στο θέμα: "Αποφάσισα να πουλήσω το τελευταίο μου σπίτι. Απλά πρέπει να πάει σε μια μεγάλη οικογένεια που θα ζήσει εκεί. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος".

Ο Έλον Μασκ είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο ότι σκοπεύει να πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς συχνά δέχεται επικρίσεις για τον πλούτο του. Τότε, μέσα σε λίγες ημέρες, είχε βάλει πωλητήριο σε δύο ακίνητα στην Καλιφόρνια.

Πηγή: capital.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ