« Μπαμπά... μαμά, βοήθεια»!

51 ώρες αγωνίας και θρίλερ με αίσιο τέλος!

« Μπαμπά... μαμά, βοήθεια!»...φώναζε μάσα στο άγριο ξημέρωμα, ζητώντας βοήθεια.

Θύμιζαν οι κραυγές του τις φωνές ενός πληγωμένου ζώου που είχε πιαστεί σε παγίδα και δεν μπορούσε να ξεφύγει...

Πιθανότατα, είχε βρεθεί σε πανικό και ο φόβος με την αγωνία, αλλά και το δύσβατο και άγνωστο σημείο επιβάρυναν την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Οι φόβοι όλων πως, αν δεν προλάβαιναν να τον βρουν, ίσως να προχωρούσε στο απονενοημένο, είχαν εκτινάξει την αγωνία στα ύψη.

Τελικά, το γεγονός πως δεν είχε απομακρυνθεί πολύ μακριά από το σπίτι του και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της εξαφάνισης του δεν έκανε δεύτερες, αρνητικές σκέψεις, ίσως ήταν το "κλειδί" για να βρεθεί ζωντανός έστω και βαριά καταπονημένος, ο 20χρονος Κοσμάς!

Ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του, κι ένας σοβαρός καυγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να πάρει την απόφαση...

Από το Σάββατο, δηλαδή λίγες ώρες, μετά την εξαφάνιση κι ενώ είχαν αρχίσει οι έρευνες με τη βοήθεια και πολιτών που προθυμοποιήθηκαν, για να βρεθεί ζωντανό το παιδί, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κάπου κρύβεται. Μετά τον καυγά, ο Κοσμάς έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό... Κάτι που προβλημάτισε πολύ τους οικείους του.

Τελικά, η πολύωρη επιχείρηση αναζήτησης, είχε αίσιο τέλος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ