Αιματηρό επεισόδιο, μέρα-μεσημέρι!

Σοβαρά τραυματίστηκε νέος άνδρας μέσα σε γνωστό κατάστημα - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό, πιθανότατα από μαχαίρι, σημειώθηκε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης, μέσα σε γνωστό κατάστημα, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο.

Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο βγήκε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κοντά στην καρδιά ένας 28χρονος Έλληνας υπήκοος. Κανένας από τους παρευρισκόμενους στο κατάστημα δεν αντιλήφθηκε καυγά ή διαπληκτισμό, ωστόσο οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά η εικόνα που έχουν οι Αρχές είναι ότι για την ώρα δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο δράστης, ένας Έλληνας 24 ετών, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, διέφυγε με ένα smart.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνονται κάποιες ενέργειες και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει να συλληφθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να παραδοθεί και ο ίδιος, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, για να μην επιβαρύνει τη θέση του.

Κατά τις πληροφορίες πάντα, πριν δύο ημέρες ο 24χρονος δράστης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ενδεχομένως το περιστατικό αυτό να σχετίζεται με το αιματηρό συμβάν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ