Απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος γνωστού επιχειρηματία για οικονομικές διαφορές

Έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε - Στο νοσοκομείο το θύμα - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε λόγω οικονομικών διαφορών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν φθάσει στην διάθεση των Αρχών.

Το σοβαρό ένοπλο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην διακλάδωση μεταξύ Αχλάδας - Αγίας Πελαγίας και έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου που διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δύο κρητικοί είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της αιματηρής ιστορίας σε ρόλους θύματος και θύτη αντίστοιχα.

Θύμα ένας 44χρονος Ηρακλειώτης, γνωστός επιχειρηματίας και δράστης ένας Ρεθυμνιώτης , επίσης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο με τον 44χρονο τραυματία.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία όλα δείχνουν ότι η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου εξαιτίας της διαμάχης που είχαν μεταξύ τους για οικονομικούς λόγους. Ο δράστης έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον παθόντα, τον οποίο έπληξε τελικά στα πόδια.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου έσπευσε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Ηρακλείου προκειμένου να λάβει κάποιες πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό αλλά και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα ο 44χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ