Βράχους και δέντρα "ρίχνει" στους δρόμους η κακοκαιρία

Απαιτείται προσοχή σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο του νησιού

Καθώς συνεχίζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού. Σε πολλά σημεία παρουσιάζονται προβλήματα με καταπτώσεις βράχων, ακόμα και δέντρων.

Το απόγευμα της Δευτέρας στην μανία της φύσης και της θάλασσας παραδόθηκαν ακόμα και τα τοιχία που βρίσκονται κατά μήκος του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Ρεθύμνου - Χανίων. Στο ύψος του Πετρέ τα τοιχία υποχώρησαν με τα μανιασμένα κύματα να φτάνουν πολλές φορές μέχρι τον δρόμο, μεταφέροντας πέτρες.

Στο δρόμο Καλου Χωριού- Πρίνας, όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, καθαρίστηκε η περιοχή της κατάπτωσης με παρέμβαση μισθωμένων μηχανημάτων, παρουσία της τροχαίας, της υπηρεσίας τεχνικών έργων Λασιθίου και του Αντιδημάρχου του Δήμου Αγίου Νικολάου Κωστή Καστελλιανάκη.

Επίσης, καταπτώσεις βράχων και αποκόλληση πεύκων σημειώθηκαν στην έξοδο του οικισμού Ανατολής του Δήμου Ιεράπετρας,προς τον οικισμό της Καλαμαύκας. Όπως αναφέρει ο κ. Γουλιδάκης, λόγω του μεγέθους των βράχων και του σαθρού πρανούς, ο τρόπος απομάκρυνσης θα αξιολογηθεί αύριο το πρωί.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ