Ένας γάμος χωρίς κρέας και πιλάφι; Ε, δεν ξανάγινε!

Η ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους που τελικά ευχαριστήθηκαν την απόφαση του γαμπρού και της νύφης

Έμοιαζε να είναι ένας άλυτος γρίφος . Όσοι πήραν το προσκλητήριο αυτού του γάμου που έγινε στο Ηράκλειο, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, είχαν να λύσουν αυτό το μυστήριο: "στο γάμο μας δεν θα γίνει καμία θυσία!" αναφερόταν. Τι σήμαινε αυτό άραγε; Τελικά το διαπίστωσαν όταν πήγαν στο γλέντι που στήθηκε!

Η ιδιαιτερότητα που είχε αυτός ο γάμος ήταν ότι για πρώτη φορά στην Κρήτη σε τόσο μεγάλο γάμο δεν δεν υπήρχε ούτε βραστό ούτε πιλάφι και γενικότερα δεν ψήθηκε ούτε ένα κιλό κρέατος ! Το ζευγάρι -και οι δύο φανατικοί vegetarian- επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στους καλεσμένους τους και τους προσέφεραν μενού μόνο για ...χορτοφάγους! Μετά την αρχική έκπληξη οι καλεσμένοι απόλαυσαν πολλά διαφορετικά εδέσματα κατά βάση κρητικής γαστρονομίας και αυτό όχι μόνο δεν μείωσε το κέφι, αλλά έδωσε άλλη ώθηση αφού γλέντησαν μέχρι το πρωί.

"Ναι για μας ήταν μια πρόκληση να αναλάβουμε αυτό το μεγάλο γάμο , αλλά νομίζω τα καταφέραμε!" είπε στο cretalive στέλεχος της εταιρείας Γιαλιτάκης catering services που ανέλαβε κι εκείνη πρώτη φορά να κάνει πράξη το όνειρο της νύφης και του γαμπρού για ένα ξεχωριστό γάμο!


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ