Φονικό στις Μοίρες: Με ποιες κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο δράστης

Πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη - Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Δικαστήριο

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί, ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας του 79χρονου Κώστα Χατζάκη στις Μοίρες, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για Ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Αμέσως μετά την απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του 51χρονου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου καθώς νωρίτερα είχε προκληθεί ένταση με τους συγγενείς του θύματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα από τα τραγικά γεγονότα που κόστισαν τη ζωή στον άτυχο 79χρονο και δηλώνει συγκλονισμένος για όλα όσα έγιναν.

Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση στα Δικαστήρια, τόσο εντός όσο και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου, καθώς είχαν συγκεντρωθεί εξαγριωμένοι συγγενείς του θύματος. Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, οι συγγενείς στη θέα του κατηγορουμένου άρχισαν να τον προπηλακίζουν ενώ προσπάθησαν και να του επιτεθούν.

"Σκότωσε τον πατέρα μου και τον προστατεύετε!" φώναζε ο γιος του θύματος.

"Δεν μπορεί να χωνέψει ο νους μου αυτή την πράξη. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι" είπε η κόρη του θύματος την ίδια ώρα.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ