Η σχολική τσάντα γέμισε με...κουτάβια!

Μαθήματα αγάπης, φιλοζωίας και αλληλεγγύης παρέδωσε ένας μικρός μαθητής

Μαθήματα αγάπης, φιλοζωίας και αλληλεγγύης παρέδωσε ένας μαθητής ο οποίος δεν έμεινε ασυγκίνητος στη θέα δυο παρατημένων κουταβιών

Ο Χανιώτης μαθητής ενώ πήγαινε το πρωί της Τετάρτης στο σχολείο του, βρήκε στο δρόμο δυο μικρά κουτάβια τα οποία ήταν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο.

Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη άδειασε την μαθητική του τσάντα από τα βιβλία φόρτωσε να κουτάβια στην σάκα του, γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο, και τα πήγε στο σχολείο του, καθώς όπως είπε στον κ. Δημήτρη Βρεττό ο οποίος δημοσίευσε την συγκινητική ιστορία, “έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι”.

Πλέον τα κουτάβια βρίσκονται στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ και περιμένουν τις νέες τους οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.

Διαβάστε την ιστορία όπως την περιγράφει ο κ.Βρεττός:

“Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια? Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο ..άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι..το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι( είναι μάλλον ράτσα Γκέκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους) .τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ όποιος ενδιαφέρεται …. συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του……”

Πηγή: eparxies.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ