SPORTS

Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα για τους επτά φιλάθλους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Μεσίστιες οι σημαίες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και δεκάδες κεριά στη μνήμη των άτυχων οπαδών.

Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα για τους επτά φιλάθλους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους και συγκίνησης βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας μέλη από το προπονητικό επιτελείο αλλά και σχεδόν σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. 

Θέλησαν να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των επτά φίλων της ομάδας που έφυγαν από το ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (27/1) στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σε δρόμο της Ρουμανίας.

Glomex Video

Μαζί και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που στο τέλος φώναξαν το σύνθημα «ΠΑΟΚ σ’ αγαπώ κι όταν θα πεθάνω, θέλω τον δικέφαλο στον τάφο μου επάνω» και το «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

Glomex Video

Στο μεταξύ, κλειστή θα παραμείνει η κερκίδα των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι της Λιόν με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Γαλλία.

Η απόφαση ελήφθη από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένδειξη πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του αγώνα με τη Λιόν, αλλά ήταν αδύνατο να αναβληθεί το παιχνίδι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση