Καλοκαίρι στο Ρέθυμνο για την Όλγα

Ρεθυμνιώτικες ανάσες δροσιάς

Η πρώτη σε ψήφους βουλευτής της Α΄ Αθηνών, συντροφιά με το σύζυγο της Μάνο Πενθερουδάκη, γέμισε τις μπαταρίες της στην ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο και απόλαυσε λίγες μέρες ξεκούρασης μετά την εξαντλητική προεκλογική περίοδο.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μάνος Πενθερουδάκης συναντήθηκαν με τον π. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη και τη σύζυγο του στην δροσερή πλατεία του Ατσιποπούλου απολαμβάνοντας τους μεζέδες του Γιώργου Γαγάνη.

Προσκύνησαν στο μοναστήρι Παύλου στου Γάλλου και παρακολούθησαν με ευλάβεια την λειτουργία για την Παναγία και διασκέδασαν στα παραδοσιακά πανηγύρια του Χρωμοναστηρίου παρέα με τον σύντεκνο τους Γιώργο Παττακό και των Κούμων, όπου έσμιξε η οικογένεια Πενθερουδάκη.

Τίμησαν για μία ακόμα χρονιά τις παραλίες της νότιας Κρήτης και γεύτηκαν φρέσκο ψάρι στον αναγεννημένο Πλακιά παρέα με τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη και τις οικογένειες Γ. Λιοδάκη και Δ. Τζέτζου.

Η πρώην υπουργός γέλασε με την ψυχή της στο θέατρο Ερωφίλη, παρακολουθώντας την ξεκαρδιστική παράσταση "Toc Toc" του Κώστα Σπυρόπουλου και συνεχάρη στη συνέχεια τους πρωταγωνιστές. Ο Κώστας Σπυρόπουλος μάλιστα με μία αυθόρμητη αναφορά του στο τέλος της παράστασης στη σχέση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πολιτισμό κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου για μια ακόμα φορά.

Η βραδιά έκλεισε στα σοκάκια της παλιάς πόλης με παραδοσιακούς μεζέδες και τσικουδιά στην πάντα φιλόξενη «Αυλή» της Κατερίνας Ξεκάλου.

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ