Δεν έχει νερό για 5 μέρες και ιδού τι απάντησαν από το δήμο!

Η απάντηση φαντάζει απίθανη και γεννά μεγάλα ερωτήματα.

Πολλές φορές η αντιμετώπιση που έχει ένας πολίτης από τον οικείο δήμο ξεπερνά ακόμα και το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού κάποιοι παίζουν με τις αντοχές και τα νεύρα των πολιτών!

Η συγκεκριμένη αναγνώστρια του cretalive κάτοικος Γουβών, αντιμετωπίζει όπως και πολλοί κάτοικοι του χωριού πρόβλημα με το νερό. Εδώ και 5-6 μέρες δεν έχουν να πλυθούν, δεν έχουν να μαγειρέψουν, καταλαβαίνουμε όλοι μας τι μπορεί να σημαίνει γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. 

Όταν λοιπόν απευθύνθηκε στο δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΧ της είπαν πως λόγω των ισχνών βροχοπτώσεων και της χαμηλής στάθμης του φράγματος Αποσελέμη θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως το νερό θα ναι λίγο φέτος αλλά το πιο σοβαρό είναι πως αρμόδιος υπάλληλος (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας) της πρότεινε να πάει να αγοράσει ένα ντεπόζιτο κι ένα βατραχάκι σύνδεσης με το δίκτυο άρδευσης ώστε να μην έχει πρόβλημα στο σπίτι της! 

Η απάντηση φαντάζει απίθανη, κι επειδή η καταγγελία είναι επώνυμη στο cretalive κρίναμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε ελπίζοντας στην παρέμβαση του ευαίσθητου σε αυτά τα ζητήματα δημάρχου Ζαχαρία Δοξαστάκη, διότι αν αυτή είναι η λύση στα οξυμένα προβλήματα ύδρευσης ενός ολοκλήρου οικισμού... ζήτω που καήκαμε!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από Ηράκλειο και Κρήτη

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ