Ξανά ισόβια για τον Κρητικό "βαρόνο" της κόκας - Εκτός φυλακής η γυναίκα του

Παρά τις εκκλήσεις του για "μια ευκαιρία", το δικαστήριο επέμεινε στην πρωτόδικη ποινή για τον 45χρονο

Ένοχος εκ νέου, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκε από το 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ο 45χρονος που φέρεται ως πρωταγωνιστής μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής κοκαΐνης στην Κρήτη.

Το δικαστήριο διατήρησε για τον 45χρονο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, παρά τη συγνώμη που ο ίδιος εξέφρασε κατά την απολογία του αλλά και τις εκκλήσεις του να του δοθεί μια ευκαιρία.

Σε ότι αφορά την γυναίκα του, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη, το Εφετείο μείωσε σημαντικά την ποινή στα 8 χρόνια, και με δεδομένο ότι έχει ήδη εκτίσει το ένα τρίτο αυτής, αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα.

Εκτός από τον 45χρονο άνδρα και τη 40χρονη γυναίκα του, υπενθυμίζεται ότι είχαν συλληφθεί ο ανήλικος γιος τους και ο πατέρας του 45χρονου, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού, η δίκη του οποίου έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ηρακλείου, μετά από τέσσερις μήνες κράτησης σε ειδικό κατάστημα κράτησης ανηλίκων, είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ