Παραδόθηκε ανανεωμένο, μέρος του Πάρκου Γεωργιάδη

Προς χρήση και πάλι από τους πολίτες - Έγινε η παράδοση από τον Δήμο Ηρακλείου

Προς χρήση και πάλι προς τους Ηρακλειώτες από σήμερα μέρος του ανανεωμένου πάρκου Γεωργιάδη.

Η δημοτική αρχή μετά από μια σειρά λειτουργικών αλλά και αισθητικών παρεμβάσεων προχώρησε στην παράδοση του τμήματος από την είσοδο επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως είχε γράψει ήδη το Cretalive, οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αφορούν μεταξύ άλλων την δημιουργία κράσπεδων που οριοθετούν τις διαδρομές περιπάτου σε σχέση με τα παρτέρια, τοποθέτηση δεξαμενών στις οποίες θα συλλέγεται το νερό με το οποίο θα αρδεύεται το πάρκο αλλά και η ανακαίνιση της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο σημείο.

Οι παρεμβάσεις στο πάρκο αναμένεται να συνεχιστούν ενώ άμεσα πρόκειται να αναμένεται να προχωρήσουν και οι εργασίες του βορειότερου τμήματος που περιλαμβάνει και τον χώρο του αναψυκτηρίου.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Δημοτικής Αρχής το έργο αναμένεται α ολοκληρωθεί πλήρως τον Οκτώβριο του ερχόμενου έτους οπότε και το πάρκο θα παραδοθεί ολοκληρωτικά προς χρήση.


Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου

Προς χρήση δόθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου ένα τμήμα του Πάρκου Γεωργιάδη. Πρόκειται για το ανακαινισμένο κομμάτι από την οδό Χαριλάου Τρικούπη μέχρι και την παιδική χαρά. Οι εργασίες στο υπόλοιπο Πάρκο συνεχίζονται.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ