Πεζοπορία για μαθητές την Κυριακή

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος του Ομίλου «Ένα σχολείο μας πλοηγεί στη Φύση, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας»

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του Λυκείου Μοχού συνδιοργανώνουν την τρίτη πεζοπορία του 2019 στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος του Ομίλου «Ένα σχολείο μας πλοηγεί στη Φύση, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας». Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τα Μάλια ακολουθώντας ένα παλιό λιθόκτιστο μονοπάτι με μικρή κλίση και υπέροχη θέα την ακτογραμμή και τη Ντία. Θα περάσουμε από εγκαταλελειμμένους ανεμόμυλους θα απολαύσουμε τη θέα των Λασιθιώτικων βουνών και της Σελένας και θα τελειώσουμε την πεζοπορία στην πλατεία του γραφικού Μοχού , όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα στα σοκάκια και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο. Μαθητές/τριες αυτών των σχολείων, που έχουν εκπαιδευτεί στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος, θα πλοηγήσουν και θα διαχειριστούν την ομάδα των πεζοπόρων.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν μαθητές/τριες της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι ενήλικες ( εκπαιδευτικοί και γονείς που τους/τις συνοδεύουν ) πρέπει να γίνουν μέλη του Ομίλου καταβάλλοντας το ποσό των 5 Ευρώ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή μέλους. Μέλη του Ομίλου που συνοδεύουν μαθητές/τριες συμμετέχουν δωρεάν.

Ώρες πορείας : 3

Επικεφαλής : Διοικητικό Συμβούλιο

Αναχώρηση στις 9 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Πληροφορίες εγγραφές καθημερινές 8-10 το βράδυ ,Αβέρωφ 25 ,τηλ. 2810344588

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ