Πλούσια η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες...

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη, θα πραγματοποιηθούν:

Σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Δημοτικό Κατάστημα Γουβών, στις 10:00, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στον ΟΑΕΔ και στην Εφορία, στις 10:00, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο ΙΤΕ, στις 12:00, με επικεφαλής τους Λίνα Ανδρουλάκη και Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Πετροκεφάλι, Κόκκινο Πύργο, Καλαμάκι, στις 19:00, με επικεφαλής τον Σφακιανάκη Μιχάλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Γέργερη και Πανασσός, στις 19:30, με επικεφαλής την Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Αρχάγγελος, Αποστόλους και Σμάρι στις 19:00, με επικεφαλής τον Πατεράκη Νίκο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη στο καφενείο «Σήφης», στο Μασταμπά, στις 19:00, με ομιλητή τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο παζάρι και στις Υπηρεσίες του Δήμου στο Ασήμι, στις 09:00, με επικεφαλής τους Νίκο Πατεράκη και Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο ΤΕΙ Ηρακλείου, στις 09:30, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΕΛΚΕΘΕ, στις 10:00, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, στις 13:30μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Μελέσσες, Αγ. Παρασκιές και Πεζά στις 18:00, με επικεφαλής τον Καρκαβάτσο Μανώλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Πατέλες, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκεπάρνη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση στο Αρκαλοχώρι, στον πεζόδρομο της οδού Γεωργίου Ψαράκη, στις 20:00, με ομιλητή τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην Μάντρα Δήμου Ηρακλείου, στις 7πμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Δημοτικές Υπηρεσίες Πεζών και Αρχανών, στις 09:00, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Τυμπάκι, στις 09:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Βούτες, Ασίτες, Άγιος Μύρωνας, στις 7μμ, με επικεφαλής την Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πόμπια και Πηγαιδάκια, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Παζάρι Αρκαλοχωρίου, στις 09πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Πατεράκη Νίκο, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα Super Market στο Γάζι, στις 11:00πμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Σγουροκεφάλι, και συγκέντρωση στην πλατεία Επισκοπής, στις 8μμ, με ομιλήτρια την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα Χωριά Χουδέτσι, Άι Βασίλης, Μεταξοχώρι, 10πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Καρκαβάτσο και Μαρία Κοκοσάλη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Προφήτη Ηλία, στις 18:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Μεσαμπελιές, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ