Ρίχνουν βάρος στις ανεξέλεγκτες χωματερές και...παίρνουν προσωπικό!

Οι προθεσμία για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τα χαρτιά τους "τρέχει" ήδη και λήγει σε 6 εργάσιμες ημέρες

Ανεβάζουν στροφές και ρίχνουν βάρος στις ανεξέλεγκτες χωματερές στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, που βλέπουν πως η ασυνειδησία πολλών συμπολιτών μας και η αδυναμία των υπηρεσιών να ανταποκριθούν, γεννούν πολλά προβλήματα στο κεφάλαιο της αποκομιδής.

Έτσι σε πρώτη φάση προσλαμβάνουν εργατοτεχνικό προσωπικό που θα κάνει... focus στο ζήτημα των ανεξέλεγκτων χωματερών που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, όπου μπορεί να φανταστεί κανείς!
Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν 89 συμβασιούχοι, 8μηνης εργασίας, από τους οποίους οι 85 θα είναι εργάτες καθαριότητας και 4 οδηγοί απορριματοφόρων. Οι προθεσμίες για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τα χαρτιά τους τρέχουν ήδη και ολοκληρώνονται σε 6 εργάσιμες ημέρες (η προθεσμία δηλαδή λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου).

"Η πλήρωση αυτών των θέσεων θα ενισχύσει σημαντικά την Υπηρεσία Καθαριότητας και το δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά οι εργαζόμενοί μας σε αυτό τον τομέα" δήλωσε στο Cretalive η αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (υπεύθυνη για το Ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου) Μαρία Καναβακη.
" Εξάλλου", πρόσθεσε," η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών είναι από τις βασικές πολιτικές μας προτεραιότητες και η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει κυρίαρχο ρόλο σε αυτό".

«Ψάχνομε ένα τρόπο το επόμενο διάστημα να βάλουμε τέλος στη λερναία ύδρα των χωματερών, αλλά χωρίς τη συμβολή των δημοτών κανένα σχέδιο δεν μπορεί να προχωρήσει» διευκρινίζει στο cretalive ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Βαρδαβάς, που θεωρεί πως με τις νέες προσλήψεις θα μπορεί να εκμεταλλευτεί η υπηρεσία όλο τα μέσα και τα μηχανήματα που διαθέτει.

Ωστόσο για αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας επισημαίνει για αυτούς που ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες θέσεις πως « όρεξη για δουλειά θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι, αλλά να γνωρίζουν πως οι θέσεις αυτές είναι για εργάτες καθαριότητας ή συνοδούς απορριματοφόρων και οδοκαθαριστές και δεν υπάρχει καμία θέση διοικητικού προσωπικού, ούτε και υπάρχει περιθώριο να μεταπηδήσουν σε θέσεις γραφείου.Αν θέλουν χειρονακτική εργασία... καλώς να προσέλθουν» αναφέρει με νόημα !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ