Στη Λότζια η Υπουργός Πολιτισμού

Τετ -α-τετ δημάρχου-Υπουργού για το ζήτημα των Ενετικών Τειχών

Το κατώφλι του δημαρχείου Ηρακλείου, πέρασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη που βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο.

Η κ. Μενδώνη συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκαν στην Λότζια για κατ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό για σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων και το σημαντικό ζήτημα χρήσης των Ενετικών Τειχών.

Νωρίτερα η Υπουργός Πολιτισμού αλλά και ο υφυπουργός, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τένις "Ηράκλειο Ο.Α.Α.".

Στη συνέχεια και με βάση τον προγραμματισμό, αναμένεται να βρεθούν και στην Περιφέρεια Κρήτης όπου θα έχουν συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Παρών στην συνάντηση, οι Αντιδήμαρχοι, Αριστέα Πλεύρη, Γιώργος Σισαμάκης, Γιώργος Καραντινός, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηράκλειο 3.7.5", Γιάννης Κουράκης καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του.

Λίγο μετά τις 11:00 η συνάντηση στη Λότζια ολοκληρώθηκε με την Υπουργό, τον Υφυπουργό τον Δήμαρχο Ηρακλείου αλλά και στελέχη του δήμου να μεταβαίνουν για επίσκεψη στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου όπου μάλιστα διεξάγεται η εικαστική έκθεση για τον Ελ Γκρέκο.

Μάλιστα στο χώρο την ίδια στιγμή και σχολεία με μαθητές για την σημαντική έκθεση του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ