Στην γραμμή...εκκίνησης οι μπουλντόζες για το νέο αεροδρόμιο

Όλα έτοιμα για την πανηγυρική τελετή έναρξης των εργασιών στο Καστέλι, παρουσία του Πρωθυπουργού

Το "πράσινο" φως για να ανάψουν τις μηχανές και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, δίνει σε λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προσγειώθηκε περίπου στις 11.00 στο "Νίκος Καζαντζάκης".
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκαν στο Ηράκλειο, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, βουλευτές και τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε αμέσως στο εργοτάξιο στο Καστέλι, όπου μέχρι και λίγη ώρα πριν γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες, με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή να έχει φτάσει νωρίτερα στο σημείο.

Στην τελετή παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός και Μινώα Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης.


Στην..."υποδοχή" του κυβερνητικού κλιμακίου δεν λείπει και η διαμαρτυρία από αντιδρώντες στην κατασκευή του έργου, αλλά και κατοίκους της περιοχής που ζητούν "δικαιότερες αποζημιώσεις" για τις περιουσίες τους που απαλλοτριώνονται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ