Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα "βαφτεί" γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει σειρά επαφών και συναντήσεων στο Ηράκλειο ενόψει των εθνικών εκλογών

"Η ΝΔ φιλοδοξεί να εκλέξει 10 βουλευτές στην Κρήτη" τόνισε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, λίγες μέρες πριν την μεγάλη μάχη ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, επισκέπτεται το νομό πραγματοποιώντας σειρά επαφών και συναντήσεων.

Σε δηλώσεις του στο Εκλογικό Κεντρο της ΝΔ επί της οδού Αβέρωφ, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στις 26 Μαΐου άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη πολιτική επικράτηση. Σας μεταφέρω τον παλμό της νίκης που εισπράττω σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη, από τα Χανιά ως το Λασίθι"

Ο ίδιος τόνισε ότι έχει φιλόδοξους στόχους για την Κρήτη, να εκλέξει η ΝΔ 10 βουλευτές στο νησί. Όπως είπε "ο άνεμος πολιτικής αλλαγής φυσάει παρα πολύ. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει από την αρχή με γαλάζια ψηφοδέλτια"

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: "Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ζωή είναι η Νέα Δημοκρατία. Οι πόρτες και τα παράθυρα της πολιτικής μας οικογένειας έχουν ανοίξει για όλους. Προσωπικό μου στοίχημα ο ΒΟΑΚ, και η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της χώρας στο εξωτερικό. Η ελληνική κοινωνία είναι κουρασμένη αλλά και αισιόδοξη. Περιμένει την ελπίδα της αλήθειας που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει"

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε λέγοντας:
"Δεν θα σταματήσουμε λίγο πριν την κορυφή, θς δουλέψουμε με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια, μεταφέροντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής παντού. Στις 7 Ιουλίου γιορτάζω ως Κυριάκος, αλλά πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγη μιας νέας μέρας για τη χώρα, με μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το μέλλον, εμπιστευτείτε μας, και εσείς οι Κρητικοί εμπιστευτείτε με προσωπικά".

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα ξεναγήθηκε στο χώρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, δήλωσε εντυπωσιασμένος ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην αντικατάσταση του στόλου.

"Στηρίζουμε τα ΚΤΕΛ, είστε χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στην διαδρομή που έκανε επί της 25ης Αυγούστου πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν ενώ κάποιοι φώναξαν "Πρόεδρε πάμε δυνατά"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να μπει και στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Τίτου, προκειμένου να ανάψει ένα κερί.

Λίγο αργότερα, κατά την άφιξή του στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην οδό Αβέρωφ, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως "Νά τος, να τος ο Πρωθυπουργός"

"Για τη Νέα Δημοκρατία η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του κυβερνητικού μας προγράμματος", έγραψε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου και την Πρόεδρο, κα Μαίρη Παχιαδάκη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ