Στο Ηράκλειο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του

Θα έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεων

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεων.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να επισκεφθεί το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης και στις 12.00 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στην Αβέρωφ 1, όπου και θα συνομιλήσει με τα στελέχη του τοπικού παραρτήματος.

Ο κ.Μητσοτάκης φτάνει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 10.45. Δεν αναμένεται επίσημη υποδοχή, ωστόσο τον πρόεδρος της ΝΔ περιμένουν στο αεροδρόμιο βουλευτές και πολιτευτές και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Από το αεροδρόμιο θα κατευθυνθεί απευθείας στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για μία ξενάγηση, ενώ στη συνέχεια στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία τη συμβολή των οδών 25ης Αυγούστου και Επιμενίδου θα ξεκινήσει μια βόλτα περπατώντας προς τα Λιοντάρια με "τέρμα" στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, όπου αναμένεται να συναντήσει και να συνομιλήσει με στελέχη του κόμματος τοπικά αλλά και υποψηφίους βουλευτές.

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί τα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο όπου αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί.

Για το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί γεύμα, ιδιωτικού χαρακτήρα, ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΝΔ με θέμα τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης με αιχμή την κλιματική αλλαγή, στο λιμάνι, πίσω από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί δεκάδες εκπρόσωποι επιστημονικών, οικονομικών, τουριστικών και άλλων φορέων προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για την επόμενη ημέρα για το νησί.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί στα Χανιά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ