Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας...πεζής!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπως επίσης και ο οδηγός της μηχανής

Μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, περπατούσε αμέριμνη με κατεύθυνση το Τσαλικάκι, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν σωριάστηκε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Όπως αναφέρει η Φωνή του Μαλεβιζίου, είχε προηγηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου σύγκρουση ενός οχήματος με ένα μηχανάκι.

Είναι ακόμα αδιευκρίνιστο τι ακριβώς συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η γυναίκα στο έδαφος τραυματισμένη στην πίσω πλευρά του κεφαλιού της. Οι περισσότερες μαρτυρίες συγκλίνουν στο ότι έπεσε πάνω της, το «ακυβέρνητο» μηχανάκι.

Επικράτησε αλαλούμ με τους περίοικους και τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που μόλις είχε συμβεί. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ένα όχημα που έβγαινε από στενό, σταμάτησε ακριβώς στην άκρη του δρόμου.

Εκείνη την ώρα διερχόμενο μηχανάκι με κατεύθυνση το Γάζι, συγκρούστηκε με το όχημα.

Από τη σύγκρουση πετάχτηκαν και ο οδηγός αλλά και το μηχανάκι, ακριβώς στο σημείο που εκείνη την ώρα, περπατούσε η άτυχη γυναίκα. Στο σημείο έφτασε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παράλαβε και τους δύο τραυματίες ενώ δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα είχε τις αισθήσεις και επαφή με το περιβάλλον όταν μπήκε στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: Φωνή Μαλεβιζίου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ