Συνεχίζονται τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον Μ. Σκουλάκη

Ο πρώην Υπουργός κηδεύεται την Πέμπτη στα Χανιά

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του ιατρού, πρώην υπουργού, βουλευτή και Δημάρχου Χανίων ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΟΥΛΑΚΗ

σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια .

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο .

Ψήφισμα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» (Χανιά), μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρ. Υπουργού και πρ. Δημάρχου Χανίων,

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΟΥΛΑΚΗ

ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος, με σημαντική προσφορά προς αυτό, αποφάσισε ομόφωνα:

- να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

- να εκπροσωπηθεί το Ίδρυμα στην εξόδιο ακολουθία

- να καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Αγία Σοφία» για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

- να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

Το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, πρώην Δήμαρχο Χανίων και πρώην βουλευτή, στους οικείους του.

Μήνυμα από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, ιατρού, τέως Υπουργού-Βουλευτή-Δημάρχου Χανίων, ενός εκλεκτού μέλους της κοινωνίας μας και της γενέτειράς του, Πλάτανο Κισσάμου, ενός εξαίρετου σε ήθος πολιτικού άντρα, ο οποίος με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκληση, με αποτελεσματικότητα.

Ο Μανώλης Σκουλάκης κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Χανίων, είχε στηρίξει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης πολλές φορές με μεγάλο πάθος και σθένος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και το προσωπικό του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης, εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, για την απώλειά του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ σε έκτακτη συνεδρίασή του, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Εμμανουήλ Σκουλάκη, πρώην Δημάρχου Χανίων και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και εκτιμώντας το εξαίρετο ήθος, την εντιμότητα και την σημαντική προσφορά του στην κοινωνία μας, αποφάσισε ομόφωνα :

1. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία,

2. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος,

3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

4. Αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 500€ για κοινωφελή σκοπό.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος κ. Μανώλη Σκουλάκη. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα που διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνειά του ως Υπουργός και Δήμαρχος Χανίων και πρωταγωνίστησε ενεργά στην πολιτική και ιατρική ιστορία του τόπου μας. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να εκφράσουμε και την ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπό του για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξή του προς την Ομοσπονδία.

Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αιωνία η μνήμη του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ