Κάννες: Αποθέωση για Ταραντίνο, ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ

Το Φεστιβάλ Καννών υποδέχτηκε τον Κουέντιν Ταράντινο και τους μεγάλους σταρ της ταινίας του, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ, που πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood» το απόγευμα της Τρίτης στις Κάννες ήταν ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ κερδίζοντας αυτόματα μία θέση στις πιο γοητευτικές διαχρονικές του στιγμές.

Με δύο από τους μεγαλύτερους σταρ που διαθέτει αυτή τη στιγμή η κραταιά χολιγουντιανή βιομηχανία, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και τον Μπραντ Πιτ, μία υπέροχη ηθοποιό, την Μάργκο Ρόμπι, υποψήφια για Όσκαρ με τη βιογραφία «Εγώ, η Τόνια», ο Ταραντίνο προσήλθε με τόλμη και γοητεία στο Φεστιβάλ που του έδωσε τον Χρυσό Φοίνικα για το «Pulp Fiction». Στο πλευρό του και η υπέροχη σύζυγός του Ντανιέλα Πικ. Όλοι τους χειροκροτήθηκαν ή καλύτερα αποθεώθηκαν από το κοινό της επίσημης πρεμιέρας επί 6 ολόκληρα λεπτά…Θα καταφέρει, άραγε, να γοητεύσει και την κριτική επιτροπή για να πάρει έναν ακόμη Χρυσό Φοίνικα;

Αν και στο ταμπλό βαθμολογίας των κριτικών που δημοσιεύει καθημερινά το έγκυρο μέσο Screendaily συγκεντρώνοντας αστεράκια για όλες τις ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος το φιλμ έχει διχάσει τους επαγγελματίες της κριτικής, η σημερινή συνέντευξη τύπου ήταν ένα θέαμα από μόνο του. Οι διάσημοι σταρ και ο ομοίως διάσημος σκηνοθέτης τους απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δίνοντας το στίγμα της ταινίας.

Μιας ταινίας που καταπιάνεται με την ίδια τη βιομηχανία ονείρων του Χόλιγουντ όταν το καλοκαίρι του ΄69 ο Τσαρλς Μάνσον δολοφόνησε άγρια πέντε ανθρώπους ανάμεσά τους και την 8 μηνών έγκυο Σάρον Τέιτ, μοντέλο και σύζυγο του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι. Με αυτό το αποτρόπαιο γεγονός στο μπαγκράουντ ο Ταραντίνο μας πηγαίνει μια βόλτα στα κινηματογραφικά παρασκήνια καθώς ένας έκπτωτος τηλεοπτικός σταρ και ο αντικαταστάτης του προσπαθούν να στήσουν μια καριέρα στο σινεμά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ