Άγριος καυγάς γιατρών για τον εμβολιασμό - «Είσαι γελοίος» - «Είσαι άσχετος»

Δείτε το βίντεο με τον ... διάλογο

Καυγάς ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής του Mega “Live News” όταν ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο με φόντο τον εμβολιασμό.

Οι δύο επιστήμονες αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς καθώς ο Σωτήρης Βασιλείου αντιτίθεται στον εμβολιασμό ενώ ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστηρίζει το εμβολιαστικό κίνημα.

“Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα κάνατε; Δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, αλλά θα το σκεφτόμουν

Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει ούτε τους ελέγχει”, ”, είπε ο κ. Βασιλείου 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, από την πλευρά του, διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Βασιλείου, λέγοντας: “Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές”.

Ο  "διάλογος" 

“Μα λέει ότι δεν είναι αληθές, έχουμε μετρήσει τα αντισώματα” τον διέκοψε ο κ. Βασιλείου.

“Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απάντηση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου” επέμεινε ο κ. Βασιλακόπουλος.

“Διαφωνώ πλήρως” ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου.

“Κύριε Βασιλείου, μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε. Να μου στείλετε -προκαλώ δημόσια- μία εργασία που λέει αυτό που λέτε εσείς. Εγώ μπορώ να στείλω καμιά δεκαριά άμεσα. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, δεν υφίστανται. Παραπληροφορείτε! είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου με εκείνον να απαντά: “Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους… Λέει ασάφειες”.

“Αντί να ντρέπεστε μιλάτε!” του είπε ο κ. Βασιλακόπουλος

“Είσαι γελοίος” ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου

“Ο κ. Βασιλείου είναι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος..”

“Είσαι ηλίθιος!”

“Είναι αγράμματος δεν φταίω εγώ! Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες” του είπε κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια με τη λεκτική αντιπαράθεση να συνεχίζεται.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ