Ακραίες δηλώσεις Κούγια για "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους"

Ακραίες δηλώσεις Κούγια για "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους"

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τα αποκαλυπτήρια των πράξεων που καταλογίζουν στον Δημήτρη Λιγνάδη τα θύματά του, ο και με την βούλα πλέον δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας περνάει στην επίθεση βάλλοντας κατά πάντων με το γνωστό του ύφος.

Στην ανακοίνωση που απέστειλε χαρακτηρίζει αναξιόπιστες προσωπικότητες τα θύματα, «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους τους δήθεν μάρτυρες, ενώ απορεί πως με ένα τέτοιο υλικό ο πελάτης του συνελήφθη.

Αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

"Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή". 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον της ανακρίτριας.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ