"Αλλού αυτά παιδιά"

"Αλλού αυτά παιδιά"

Τί απαντά η Ιωάννα Μάνδρου μετά τα σχόλια που έκανε για τη Μάγδα Φύσσα

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου, για τη Μάγδα Φύσσα με αφορμή την παρουσία της στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή, όχι όμως όσον αφορά την ουσία, αλλά το "φαίνεσθαι".

Τα σχόλια της για "τις συμπεριφορές που δεν περιμένεις από μία γυναίκα από το Πέραμα", "για τα κοινωνικά στρώματα" και για το γεγονός ότι η μητέρα του Παύλου Φύσσα δεν ήταν "ποτέ αχτένιστη στη δίκη" προκάλεσαν θύελλα στα social media και όχι μόνο. 

Η  Ιωάννα Μάνδρου απάντησε με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου έκανε λόγο για "λάσπη" και "fake news".

Δείτε την ανάρτησή της:

”Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου. Έχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της. Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ' επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Όχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά”

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ