Ανασκευάζει μετά το σάλο για τις δηλώσεις περί χρηματισμού

Ανασκευάζει μετά το σάλο για τις δηλώσεις περί χρηματισμού

"Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη"

Να ανασκευάσει τα όσα είχε έγραψε στα social media κατά του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ που πήρε προχθές την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού, επιχείρησε σήμερα ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης δημοσιογράφος στο επάγγελμα, Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι με τις αναρτήσεις του δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Σρόιτερ και οι δημοσιογράφοι του Alpha πληρώθηκαν για τη συνέντευξη, προσθέτοντας ωστόσο ότι «ο Μητσοτάκης έχει βάλει το χέρι του σε μια αντιδημοκρατική ενημέρωση».

«Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη, ούτε ότι ο εργαζόμενος χρηματίστηκε ή συναλλάχτηκε για τη συνέντευξη. Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο. Δεν υπαινίχθηκα χρηματισμό του Σρόιτερ, ήταν ένα σαρκαστικό σχόλιο και κατέβηκε όχι από φόβο, αλλά επειδή έχει χαθεί η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση κριτικής και σχολίων, χωρίς να μετατρέπεται σε λύσσα εκτόνωσης. Σέβομαι και τιμώ τη δημοσιογραφική παρουσία συναδέλφων» είπε

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν το σάλο είχε γράψει στο Twitter: «Η συνέντευξη θα κλείσε με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ ή με το ΦΠΑ;» αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί ότι ο παρουσιαστής είχε χρηματιστεί.

Η ανάρτηση πάντως αφαιρέθηκε από το ίδιο λίγο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ