Άρωμα... δημοσιογραφικό στην εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης!

Τιμήθηκαν οι κόρες των δημοσιογράφων Μανώλη Κοκολάκη και Μανώλη Αργυράκη

"Άρωμα"... ενημέρωσης είχε η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, το περασμένο Σάββατο στην Ιεράπετρα όπου βραβεύτηκαν 30 εργαζόμενοι στα τουριστικά γραφεία του νησιού.

Οι κόρες των καλών συναδέλφων, Μανώλη Αργυράκη και Μανώλη Κοκολάκη, Βαλεντίνα Αργυράκη και Μαρία Κοκολάκη, βραβεύτηκαν από τον Σύνδεσμο για την παρουσία τους στον τουριστικό κλάδο.

Για τη Μαρία Κοκολάκη δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται, καθώς και πριν από μερικά χρόνια είχε τιμηθεί από τον Σύνδεσμο, όμως η χαρά, προφανώς, είναι κάθε φορά μεγάλη.

Image
Μαρία Κοκολάκη, Βράβευση
Image
Βράβευση, Εργαζόμενοι

Όπως είναι φυσικό, οι δύο περήφανοι μπαμπάδες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, βλέποντας τις αγαπημένες τους θυγατέρες να χαράσσουν τη δική τους πετυχημένη πορεία. 

Και εις ανώτερα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση