Άνδρας έκλεψε... στάση λεωφορείου!

Μέχρι και οι στάσεις λεωφορείου έχουν μπει στο στόχαστρο επιτήδειων, οι οποίοι τις οδηγούν στην ανακύκλωση αποκομίζοντας το κέρδος από την πώληση του μετάλλου.

Νέους, ευρηματικούς και συνάμα καταστροφικούς τρόπους ώστε να βγάλουν τα… προς το ζην αναζητούν επιτήδειοι στη Νότια Ιταλίαβάζοντας στο στόχαστρό τους ακόμα και τις στάσεις των λεωφορείων.

Σε video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο εμφανίζεται ο οδηγός ενός Fiat Punto, στη Νάπολη της γειτονικής Ιταλίας, να φορτώνει στο ιταλικό supermini τον μεταλλικό στύλο μιας στάσης και να συνεχίζει ανενόχλητος την πορεία του.

Μετά και τη δημοσίευση του video στα κοινωνικά δίκτυα, το περιστατικό πήρε διαστάσεις προκαλώντας την παρέμβαση των αρχών.

Οι τελευταίες καλούνται πλέον να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου και να διαλευκάνουν αν ο άγνωστος αφαίρεσε τον μεταλλικό στύλο της στάσης του λεωφορείου από τη θέση του ή αν την εντόπισε κοντά στους κάδους των απορριμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η σηματοδότηση θα πρέπει να επιστρέψει στη θέση της και ο οδηγούς του Fiat Punto να λογοδοτήσει για την αφαίρεσή του.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος έχει καταγραφεί, ο εντοπισμός του δεν πρόκειται να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολος.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ