Από τις παραλίες στις ταβέρνες και τα καφέ!

Από τις παραλίες στις ταβέρνες και τα καφέ!

Τα καταστήματα εστίασης στην παραλιακή άνοιξαν σήμερα μετά από πολύμηνο λουκέτο, κι άρχισαν να υποδέχονται κόσμο από το μεσημέρι και μετά.

Από τις παραλίες... στα καφέ και τα φαγάδικα βρέθηκαν οι Ρεθυμνιώτες, ανήμερα του Άη Γιωργίου! Τα καταστήματα εστίασης στην παραλιακή άνοιξαν σήμερα μετά από πολύμηνο λουκέτο, κι άρχισαν να υποδέχονται κόσμο από το μεσημέρι και μετά.

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν το εξής: Μια βουτιά αρχικά σε κάποια παραλία (κοντινή και όχι μόνο, καθώς επιτρέπονται οι διαδημοτικές), κι εν συνεχεία για φαγητό, καφέ ή κάποιο δροσιστικό ποτό εντός της πόλης!

rethymno

Ήδη στα σοκάκια της παλιάς πόλης, είδαμε και τις πρώτες παρέες τουριστών, ενώ επίκειται και το άνοιγμα της πιο βαριάς μας βιομηχανίας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν ανάγκη να ξεσκάσουν · και οι γιορτές που συνέπεσαν με την άρση των απαγορεύσεων και την καλοκαιρία, ήταν ο καλύτερος συνδυασμός!

rethmyno

Βεβαίως, υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν ρολά... ελλείψει μαζικού τουριστικού ρεύματος: Το άδειο κι έρημο Ενετικό Λιμάνι είναι μια απόκοσμη... εικόνα! Κάποιοι άλλοι επιχειρηματιες δε εκμεταλλεύονται το "νεκρό" διάστημα και συνεχίζουν τις ανακαινίσεις τους.

Πού θα πάει, θα πέσουν και τα τελευταία κάστρα του ιού και θα ξαναβρούμε την ελευθερία και τους ρυθμούς μας!

rethmyno

 

rethmyno

 

Δείτε επίσης:

Γέμισαν κόσμο και οι παραλίες του Ρεθύμνου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ρέθυμνο
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ