Αρνητικά τα τεστ των συνεργατών της Κεραμέως

Αρνητικά τα τεστ των συνεργατών της Κεραμέως

Όλοι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας με τους οποίους ήρθε σε επαφή η Κεραμέως υποβλήθηκαν σε τεστ


Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ για κορωνοϊό στα οποία υπεβλήθησαν όλοι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας με τους οποίους ήρθε σε επαφή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η υπουργός είναι καλά, όπως μεταφέρουν συνεργάτες της.

Παρότι η ίδια είναι ασυμπτωματική, χθες δεν πήγε στο υπουργείο και έσπευσε να υποβληθεί σε τεστ, επειδή ο σύζυγός εμφάνισε ορισμένα ήπια συμπτώματα, όπως η ίδια ανέφερε στο twitter.

Η κυρία Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές συναντήσεις και εργαζόταν σκληρά, ήταν ιδιαίτερη προσεκτική και ως εκ τούτου θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον ιό ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της εργασίας τους. Η υπουργός τηρούσε πάντα όλα τα μέτρα και φορούσε μάσκα συνεχώς, λόγω της φύσης της δουλειάς της και είχε κάνει τεστ παλαιότερα, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια καθώς τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ