Αύξηση σε νοσηλείες Covid, αλλά και καινοτομίες

Αύξηση σε νοσηλείες Covid, αλλά και καινοτομίες

Η ανάρτηση του αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Στέλιου Κτενιαδάκη

"Προχωράμε" είναι το μήνυμα που στέλνει ο αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Στέλιος Κτενιαδάκης, την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κρήτη, αυξάνει, όπως ήταν αναμενόμενο και τις νοσηλείες. 
"Καθώς ανοίγουμε ξανά μια επιπλέον κλινική για Covid για ,ελπίζουμε, την τελευταία φορά συνεχίζονται οι ενέργειες για την καλύτερη λειτουργία και ανακούφιση όλων" υπογραμμίζει ο κ. Κτενιαδάκης και αναφέρει αναλυτικά:

"Ολοκληρώθηκε έτσι, σε συνεργασία με το ΙΤΕ,μετά από 6 μήνες η εκπαίδευση προσωπικού με τη συμμόρφωση του Νοσοκομείου στην Προστασία προσωπικών Δεδομένων. Εγκαταστάθηκε σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας σε θεραπεία Ογκολογικων ασθενών σε συνεργασία με το Καθ.κ. Μαυρουδή για την ανακούφιση έστω και ολιγόλεπτη των ασθενών με εικόνες και ήχους την ώρα της θεραπείας. Προχωράμε με την άοκνη ενέργεια του Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας στη ολοκλήρωση αναβάθμισης της παλαιάς ΜΕΘ ώστε να είμαι πλήρως λειτουργική από Δευτέρα, διαμορφώνουμε χώρο για τις ημερήσιες νοσηλείες όλων των κλινικών και ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε κτιριακά το κεντρικό οίκημα ενώ από αρχές Αυγούστου θα λειτουργήσει το κέντρο Alzheimer's. Και όλα με τη συγκινητική προσπάθεια πολλών ανθρώπων με όραμα και διάθεση. Προχωράμε.."

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ